Waarom dit hét moment is om uw woning te verkopen!

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

De woningmarkt zit momenteel in een piek en dat is te danken aan de lage hypotheek rente en de riante stijging van de woningprijzen. Door het geringe aanbod in Nederland is het echter duur en lastig om een woning te vinden die betaalbaar is. Dedijk makelaars helpt u graag op weg en bespaart u de overbodige kosten die normale makelaars vragen. Door dat Dedijk makelaars direct een marktconform bod op uw woning uitbrengt kunt u uw huis verkopen zonder zorgen om makelaars of overdrachtskosten!

 

Optimale woningpresentatie

In de lente periode kunt u uw huis op de meest optimale manier verkopen. Onze fotograaf kan in deze tijd de beste foto’s van uw woning maken. De lentezon straalt boven uw woning en tuin en dit levert de beste plaatjes op. Zelf zorgt u voor een nette tuin met prachtige bloemen en geeft u onze fotograaf de mogelijkheid om de beste foto’s te maken. 

 

Woningmarkt

De woningmarkt stijgt als een raket en zit in een positieve flow. Er wordt zelfs een prijsstijging van 5% verwacht volgens het ABN AMRO Economische bureau. Het consumentenvertrouwen blijft hoog en de komst van de vaccins is ook een geruststelling voor de consument. Onze makelaars hebben kennis van de markt en omgeving. Zij werken niet alleen in de omgeving, maar ze wonen hier ook. Dit is prettig, omdat zij de meeste kennis hebben van de omgeving en hier dan ook wonen. Dit zorgt voor veel verbondenheid met de regio. Door onze unieke verkoopstrategie kunnen wij snel aan de slag met het verkopen van uw woning. Wilt u weten wat uw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij ons en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. 

Zeer lage hypotheekrente

Als laatste is het verkopen van uw woning zeer aantrekkelijk door de lage hypotheekrente, waardoor een nieuwe woning kopen dus zeer voordelig is. De huidige lage hypotheekrente zorgt voor lagere woonlasten. Onze hypotheekadviseurs helpen u dan ook graag bij het afsluiten van de juiste hypotheek en geven u hier graag het juiste bijpassende advies voor. Ook voor vragen over de huidige hypotheekrente kunt u bij ons terecht.

De hypotheekrente hangt af van verschillende factoren, zoals de rentevaste periode. Hypotheekvorm, waarde van de woning en de economie. Op basis van de rente wordt de maximale hypotheek voor u berekend. Meestal geldt dan, hoe hoger de rente, hoe lager uw hypotheek. U bent dan ook verplicht om maandelijks hypotheekrente te betalen. 

 

Door de optimale woningprestatie, de goede woningmarkt en de zeer lage hypotheekrente is dit het moment om uw woning te verkopen via dedijk makelaars. Wilt u nu uw woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies!