Je woning zelf verkopen? Wij ondersteunen u gratis!

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Je huis zelf verkopen, zonder makelaarskosten 

Je huis zelf verkopen is goed mogelijk als je kennis hebt van verschillende zaken zoals, onderhandelen, adverteren en de woningmarkt, zodat je weet wat de vraagprijs moet worden. Ook is het erg handig als je je weg weet in de juridische wereld en bezichtigingen plannen en uitvoeren. Er is natuurlijk niemand die zoveel van de woning weet als jijzelf. Dus dat laatste zal geen probleem zijn. Voor andere zaken is het misschien toch handig een makelaar in de hand te nemen. We lichten graag toe waar je allemaal rekening mee moet houden als je zelf je huis verkoopt.

Tegenwoordig is een makelaar overbodig! 

Woningen zijn tegenwoordig binnen rap tempo verkocht! De makelaar leunt achterover en de bezichtigingsaanvragen stromen binnen. Wij van De Dijk Makelaars vinden dat dit anders moet. We hebben een pakket samengesteld voor mensen die meer geld over willen houden voor eventueel hun volgende aankoop.

Waarom zonder makelaar? 

Het grootste voordeel is natuurlijk het financiële plaatje. Door je huis zelf te verkopen, bespaar je op de kosten die je kwijt zou zijn aan je makelaar. Dat geld kun je goed gebruiken om in je nieuwe woning te investeren. Vergeet alleen niet dat je wel goed moet zijn in het vaststellen van de vraagprijs en onderhandelen. Anders kom je onderaan de streep toch beslagen ten ijs.

Nog een voordeel van je huis zelf verkopen is dat niemand zoveel weet over de woning als jij zelf. Jij bent degene die vele jaren met veel plezier in de woning hebt geleefd en je kunt iets vertellen over ieder detail. De bezieling en het enthousiasme werkt aanstekelijk en dat is iets dat een makelaar niet kan evenaren.

En nog een voordeel is dat je de bezichtigingen kunt inplannen op een tijdstip dat het voor jou het beste uitkomt. Dat kan dus ook in de avond en in het weekend. Een makelaar laat vaak kort van te voren weten dat hij met potentiële verkopers langskomt. Jij moet dat in een hoog tempo je huis op orde maken. Ook als het jou eigenlijk niet uitkomt.

  • Geen makelaars kosten
  • Volledig gratis ondersteuning
  • Een contactpersoon
  • Geen notaris & advertentiekosten
  • Snelle afhandeling

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over dit pakket! 085 – 060 02 17 –

of laat u gegevens achter en u wordt dezelfde dag teruggebeld!

gratis woning verkopen