Veelgestelde vragen

Donec sed odio dui. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Vivamus sagittis lacus vel augue

Bij het verkopen van jouw huis zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Het kan zijn dat dat je door drukte iets over het hoofd ziet. Een verkoopmakelaar is er voor je om je bij deze zaken te ondersteunen. Je kan er tevens voor kiezen om alles uit handen te geven, zodat jij je niet meer met dergelijke zaken omtrent het verkopen van jouw huis hoeft bezig te houden. Blijf jij toch liever in control? De verkoopmakelaar staat graag ten aller tijden voor je klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven om jouw huis succesvol te verkopen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hier kunnen we je ook bij ondersteunen. Een bezichtiging plannen gebeurt bij ons ten eerste volledig volgens de voorzorgmaatregelen van het RIVM.

Hou in je achterhoofd dat het bij een bezichtiging dus draait om een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks over het hoofd ziet hebben we een checklist voor je gemaakt: *Checklist bezichtiging*

De servicekosten van Vereniging van Eigenaren (VvE) worden ook wel “ledenbijdragen” of “voorschotbijdragen” genoemd. Onder deze kosten vallen de verzekeringen van de VvE, reservering voor groot onderhoud en het periodiek onderhoud.

De verkoop van jouw huis kan ook tijdens corona gewoon doorgaan. Tijdens het bezoek zullen alle voorzorgmaatrelen van het RIVM in acht worden genomen.

Je kunt niet zelf jouw huis op Funda plaatsen, dus dat doen wij graag voor je!                                 Je kunt hierbij ervoor kiezen om alles over te laten aan de makelaar. De makelaar zal dan zorgdragen voor het schrijven van de advertentietekst, het maken van goede foto’s van jouw huis en de rondleidingen aan potentiële kopers. Daarnaast kun je de makelaar ook inzetten voor:

–  Vraagprijsadvies

– Onderhandelingen

– Het faciliteren van biedingen

– Hulp bij de koopovereenkomst.

 Je kan er ook voor kiezen om een gedeelte zelf te doen en de makelaar als ondersteuning te vragen. Je kan bijvoorbeeld zelf de advertentietekst schrijven of goede foto’s van het huis maken.

De Dijk Makelaars zijn actief in heel Nederland

Uiteraard ben je vrij om zelf de vraagprijs te bepalen. Echter hebben onze makelaars de nodige ervaring én kennis van de woningmarkt om een realistisch advies aan je te geven.