Wilt u uw woning snel verkopen?

Het kan zijn dat er geldproblemen dreigen, dat u in scheiding ligt of met gezondheidsklachten kampt, U wordt wat ouder en u wilt graag naar een andere woning? Een kleinere misschien of wellicht een huurhuis? Het is ook mogelijk dat u een huis of pand geërfd hebt en dat snel wilt verkopen. Er is geen situatie waar Woningen verkopen zijn hand niet voor omdraait bij het verkopen van uw woning.

Betrouwbaar en snel huis verkopen?

Het is niet altijd even makkelijk om een huis snel te verkopen. De kans zit er in dat u een tijd lang twee huizen moet onderhouden. Lukt dat wel? En dan natuurlijk ook nog dubbele lasten. Zijn die wel op te brengen? Waar moet u met uw overtollige huisraad naar toe? En wie helpt u met het verhuizen? Vragen waar u mogelijk tot nu toe geen antwoord op weet. Maar de oplossing is dichtbij. DeDijk Makelaars kunt u hier prima in voorzien! 

Bij een gewenste betrouwbare, zekere en snelle verkoop van uw woning, bent u niet gebaat bij de verkoop door een reguliere traditionele makelaar. De makelaar kost u véél geld aan courtage en bijkomende kosten.

Zorgeloos uw huis snel verkopen

Er zijn natuurlijk tal van voorbeelden te noemen waarbij het prettig is om zorgeloos en met zekerheid, snel de woning te verkopen. Indien u een ander huis wenst te huren of te kopen, maar ook bij echtscheidingen, of bij een erfenis, of omdat iemand gewoon dat ‘gespaarde’ geld wel eens echt in handen wilt krijgen, of gewoon gemakkelijk, gewoon zekerheid. Ons team van vastgoed specialisten staat klaar en komen graag kosteloos bij u langs om de mogelijkheden voor een zorgeloze verkoop te bespreken.

Ontvang gegarandeerd een passend bod!

Woningen verkopen kan u van dienst zijn in en met iedere situatie. Er zijn genoeg redenen op te noemen om uw huis zo snel mogelijk te willen verkopen. Het kan zijn dat er geldproblemen dreigen, dat u in scheiding ligt of met gezondheidsklachten kampt. Het is ook mogelijk dat u een huis of pand geërfd hebt en dat snel wilt verkopen. Er is geen situatie waar Woningen verkopen zijn hand niet voor omdraait bij het verkopen van uw woning.]

Woningen verkopen begrijpt dat u de verkoop zo snel mogelijk achter de rug wil hebben, maar dat u hierbij wel een eerlijke prijs ontvangt. Onze ervaring met duizenden klanten en situaties helpen ons hierbij. Deze schat aan ervaring zorgt ervoor dat gewone makelaars niet kunnen opboksen tegen deze kennis en manier van werken.

Binnen 14 dagen kunt u uw huis verkopen, zonder dat daar juridische of andere vervelende kosten achter vandaan komen. Moet u verhuizen vanwege werk of verhuist u naar het buitenland? Pak met een gerust hart uw spullen en vertrek, zonder dat u zich zorgen maakt over een lang en slepend proces.

Hebt u een partij nodig die u huis koopt, neem dan meteen contact met ons op.

Het allerbelangrijkste? De juiste makelaar!

Een schone badkamer is het halve werk! Vaak is men op zoek naar een trendy, nieuwe badkamer. Verouderde tegels kunt u met speciale verf moderner over laten. Het belangrijkste is dat de badkamer schoon en schimmelvrij is.

Alles valt of staat bij een goede makelaar in het verkoopproces. Elke makelaar kan een huis aanbieden of proberen te verkopen. De juiste makelaar zal er echter alles aan doen om de beste prijs en voorwaarden uit uw woning te halen. De Dijk makelaars heeft kennis en professionaliteit in pacht om u daarmee te helpen.

Deze verkopers gingen je voor

M. Abiet
8 maart 2021
8.3
Teveel betalen voor de verkoop van een woning doe ik nooit meer en ook nooit meer bij een andere makelaar dan DeDijk Makelaars. David
Dhr Odijk
8 maart 2021
8.7
Ik ben zeer tevreden over het verkooptraject van DeDijkMakelaars. Zijn vriendelijke en aardige collega’s binnen deze firma. Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne ervaring!
Jacques Groenhart
8 maart 2021
9.3
Zeer goede service bij De Dijk Makelaars, zelfs contact per whatsapp met mijn contact persoon een ook altijd s avonds bereikbaar bij vragen. Met
Dhr Anker
8 maart 2021
9.3
In eerste instantie in twijfel om ons huis te verkopen zonder makelaar en dus alleen gebruik te maken van Funda. Na enige twijfel toch
Meneer O.T. Kutlu
8 maart 2021
8.0
Mijn woning moest snel in de verkoop, doordat wij een nieuwbouwhuis aan hadden gekocht. Wij wilden dan ook geen dubbele kosten maken en hebben
Meneer Veldman
8 maart 2021
8.5
Wij kunnen niets anders dan met vol lof spreken over de manier van werken en waren dan ook zeer te spreken over de heldere
Vorige
Volgende