Foto’s maken woning

De fotopresentatie wordt vaak gezien als het belangrijkste onderdeel van de presentatie van uw woning. De Dijk Makelaars beschikt dan ook over vakkundige fotografen die de woning in het beste daglicht zetten.  Het is belangrijk dat u goed voorbereid bent voor de fotoreportage, zodat het maximale resultaat kan worden behaald.

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde indruk op de foto’s is een van de belangrijkste punten. Zorg daarom voor glimmende tegels, schone keukens, ramen, tafels etc. Dat is erg uitnodigend en zorgt eerder voor een mogelijke bezichtiging.

Neutraliteit

Haal zoveel mogelijk persoonlijke spullen weg. Een neutrale uitstraling van uw woning zorgt voor een indruk dat de koper veel inspiratie kan opdoen. 

Vrije vloeren

Het is aan te bevelen om de vloeren zoveel mogelijk vrij te houden. Zo heeft de fotograaf de ruimte en komen de foto’s verzorgd en netjes over.

Licht

De fotograaf heeft goed licht nodig om de beste foto’s te kunnen schieten. Het zou dus nodig kunnen zijn dat er een kast verplaatst moet worden, of dat er binnen licht moet worden gecreëerd. 

Buiten het huis

De buitenkant van uw woning is ook belangrijk, en wordt vaak zelf als hoofdfoto gekozen. Denk dus aan een schone oprit, voordeur en pad. Een nette tuin met bloemen, gemaaid gras doet ook wonderen. Dit geeft een extra positief beeld aan uw woning!

Het allerbelangrijkste? De juiste makelaar!

Alles valt of staat bij een goede makelaar in het verkoopproces. Elke makelaar kan een huis aanbieden of proberen te verkopen. De juiste makelaar zal er echter alles aan doen om de beste prijs en voorwaarden uit uw woning te halen. De Dijk makelaars heeft kennis en professionaliteit in pacht om u daarmee te helpen.

Deze verkopers gingen je voor

M. Abiet
8 maart 2021
8.3
Teveel betalen voor de verkoop van een woning doe ik nooit meer en ook nooit meer bij een andere makelaar dan DeDijk Makelaars. David
Dhr Odijk
8 maart 2021
8.7
Ik ben zeer tevreden over het verkooptraject van DeDijkMakelaars. Zijn vriendelijke en aardige collega’s binnen deze firma. Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne ervaring!
Jacques Groenhart
8 maart 2021
9.3
Zeer goede service bij De Dijk Makelaars, zelfs contact per whatsapp met mijn contact persoon een ook altijd s avonds bereikbaar bij vragen. Met
Dhr Anker
8 maart 2021
9.3
In eerste instantie in twijfel om ons huis te verkopen zonder makelaar en dus alleen gebruik te maken van Funda. Na enige twijfel toch
Meneer O.T. Kutlu
8 maart 2021
8.0
Mijn woning moest snel in de verkoop, doordat wij een nieuwbouwhuis aan hadden gekocht. Wij wilden dan ook geen dubbele kosten maken en hebben
Meneer Veldman
8 maart 2021
8.5
Wij kunnen niets anders dan met vol lof spreken over de manier van werken en waren dan ook zeer te spreken over de heldere
Vorige
Volgende