Besparen op je makelaarskosten?

Deel dit artikel

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Bespaar op je makelaarskosten met De Dijk makelaars

 Een huis verkopen is voor veel mensen een bezigheid waar ze niet dagelijks mee te maken krijgen. Wanneer er besloten wordt een huis te verkopen, komt er veel op je af. Het gaat tenslotte om een persoonlijke en financiële beslissing waarbij vertrouwen erg belangrijk is.

Wij nemen graag je zorgen uit handen voor alle zaken omtrent de verkoop van jouw vastgoed. Zo ben je verzekerd van een succesvolle verkoop van je vastgoed, zonder dat je daar zelf veel tijd en energie aan kwijt bent. Wij kunnen ook de verkoop van je vastgoed samen tot een succes brengen, zodat je bespaart op je makelaarskosten.

Gratis adviesgesprek

Ons eerste gesprek is van het huis. Tijdens dit gesprek adviseren we jou over verschillende zaken omtrent de verkoop van je huis. Wij komen niet langs met een standaard verkooppraatje, maar stemmen ons advies af op jouw specifieke wensen en woning. We bespreken de huidige verkoopwaarde van je huis, wat je zelf kunt doen om je huis klaar voor de verkoop te maken en de kosten waarmee je te maken krijgt. Natuurlijk nemen wij ook alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Bespaar flink op je makelaarskosten

Wij bieden de keuze uit twee pakketten. Deze pakketten variëren in de mate waarin je de verkoop zelf doet. Wil je geen omkijken naar de verkoop van jouw object? Geen probleem! Wij nemen de volledige verkoop voor onze rekening. Wil je besparen op je makelaarskosten? Dan bieden wij de mogelijkheid zaken zelf op te pakken, zodat we de verkoop samen doen en jij bespaart op jouw kosten. Door het woningtekort is een explosieve markt ontstaan, waardoor woningen snel verkocht worden zonder veel moeite.

 Bij ons weet je van te voren waar je aan toe bent. Wij rekenen een vast tarief. Zo weet je op voorhand wat je kwijt bent aan de verkoop van je vastgoed.

Verkoop actief

Jij de bezichtiging wij de rest

€1295

* Inclusief €395 euro opstart kosten

Verkoop actief

Jij de bezichtiging wij de rest

€1295

* Inclusief €395 euro opstart kosten

Jouw verkoop staat als een huis

Om ervoor te zorgen dat jouw object succesvol verkocht wordt, gaan wij als volgt te werk

Kennismaking

We plannen een afspraak in en maken kennis om jouw wensen in kaart te brengen. 

Je ontmoet één van onze gediplomeerde makelaars, waarmee je jouw wensen en vragen kunt bespreken. Dit is de eerste belangrijke stap die we nemen om het verkooptraject vlekkeloos te laten verlopen en jou zoveel als mogelijk uit handen te nemen. Je hebt geen zorgen meer over het verkoopproces omdat wij voor jou de beste prijs en voorwaarden uit je object halen.

Inmeting

Vervolgens doen we een inmeting van jouw woning, welke door een ervaren bouwkundig medewerker verricht wordt. Dit schept duidelijkheid en geeft een nauwkeurig beeld van je woning. Middels digitaal meetapparatuur worden de hoeken en de positie van de muren nauwkeurig gemeten. Ook wordt de opbouw van vloeren, wanden en het dak geïnventariseerd. 

Persoonlijke verkoopplan

We stellen een persoonlijk verkoopplan op met ons team en zorgen over voor een optimale presentatie. Nadat alle wensen, specificaties en metingen bekend zijn, wordt er voor jou een persoonlijk verkoopplan opgemaakt. Ons team zorgt ervoor dat jouw object optimaal wordt gepresenteerd. De verkoop verloopt zorgeloos en soepel door kennis van de lokale markt en het denken in creatieve oplossingen. Samen zorgen we voor een succesvol plan. De beste verkoopstrategie om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

De verkoop

De belangrijkste stap in het verkoopproces. Ons team zorgt voor het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingsafspraken met hen. Na afloop van de bezichtiging geeft jouw persoonlijk adviseur de eerste indruk van de potentiële koper door en maakt een inschatting van zijn/haar belangstelling. Rekening houdend met jouw voorwaarden haalt je makelaar het onderste uit de kan.